Η συμμετοχή του Σέχου στον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα ως αλλαγή (μπήκε στο 46’) προκάλεσε απορίες, καθώς ο ποδοσφαιριστής, προτού αναχωρήσει για την πατρίδα του, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.
Τα δεδομένα για την περίπτωσή του έχουν ως εξής: ο Σέχου ταλαιπωρείτο ως γνωστόν με μυϊκό τραυματισμό, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και στην Ομόνοια υπολόγιζαν μάλιστα πως δεν θα προλάβαινε τον αγώνα της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ.
Η Εθνική Νιγηρίας ζήτησε όπως το δικό της ιατρικό τιμ εξετάσει τον ποδοσφαιριστή ενόψει του αγώνα με την Γκάνα, κάτι που είχε το δικαίωμα να πράξει και η Ομόνοια δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση.
Ο Σέχου πήγε λοιπόν στη χώρα του, εξετάστηκε απ’ τους γιατρούς της Εθνικής του, οι οποίοι έκριναν πως θα μπορούσε άμεσα να ανεβάσει ρυθμούς και να προλάβει τον αγώνα με την Γκάνα, όπως και τελικά συνέβη.
Προφανώς δημιουργείται η απορία στον καθένα για την διάσταση απόψεων και εκτιμήσεων των δύο ιατρικών επιτελείων, η ουσία όμως από καθαρά αγωνιστικής πλευράς, είναι πως ο Σέχου ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι αυτό είναι θετικό για την Ομόνοια, αφού πλέον τίθεται στη διάθεση του Νιλ Λένον για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και πολύ περισσότερο για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ.
Μαζί με τον Ουζόχο, επιστρέφουν στην Κύπρο την Πέμπτη και την επομένη θα επανέλθουν και στις προπονήσεις της Ομόνοιας.

Ανδρέας Βεντούρης