Πάλι καλά, θα λένε στην ΑΕΛ. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι η αιτία για να μην αποδεκατιστεί (αγωνιστικά) και να έχει το χρόνο, ώστε να επιστρέψουν οι 7 παίκτες όλοι στον κατάλογο Α και οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι, εν όψει του επόμενου επίσημου ματς με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο (Κυριακή 3 Απριλίου) και πολύ περισσότερο εν όψει της μεγάλης ρεβάνς στις 13 Απριλίου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
Τα κρούσματα, σαφώς και έχουν σημάνει συναγερμό σε όλους και είναι η αιτία για να γίνονται τεστ και να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα, ώστε οι εναπομείναντες παίκτες να μείνουν σε εγρήγορση.
Το ενθαρρυντικό της όλης κατάστασης, είναι ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν νοσήσει, περνούν χωρίς συμπτώματα και είναι θέμα ορισμένων ημερών να επιστρέψουν και να τεθούν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.
Για το λόγο αυτό αναβλήθηκε το φιλικό με τον Άρη που θα διεξαγόταν την Κυριακή στις 17:00 και η έγνοια πλέον του προπονητή είναι να γυρίσουν οι παίκτες στις προπονήσεις και να αποφευχθούν επιπλέον θετικά κρούσματα.