Αν λάβουμε υπόψην την απόδοση του Απόλλωνα κόντρα στην Πάφος FC και τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές αλλαγές από τον Γερμανό προπονητή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Η 11άδα αποτελεί κυριολεκτικά γρίφο για διάφορους λόγους.
-Πρώτον γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσες είναι οι αλλαγές που θα κάνει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και ποιοι ποδοσφαιριστές θα … την πληρώσουν.
-Δεύτερον γιατί δοκίμασε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και στον σχηματισμό και στα πρόσωπα.
-Και τρίτον γιατί πλέον με τις επιστροφές έχει δύο ή και τρεις ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και μάλιστα όλες ποιοτικές επιλογές.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί την σημαντική απουσία για τον Τσόρνιγκερ, ενώ μέσα από την σημερινή τελευταία προπόνηση θα διαφανεί κατά πόσον θα είναι σε θέση ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
ΝΤΟΠΕΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ
Η σημερινή τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα πριν το ντέρμπι θα είναι ανοικτή και οι οργανωμένοι έκλεισαν ραντεβού στο Κολόσσι. Στις 16:30 θα βρίσκονται εκεί για να ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές ενόψει και της σημαντικής Κυριακάτικης αναμέτρησης στο Τσίρειο προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.