Το βράδυ της Παρασκευής έληξε η διορία που είχε δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την κατάθεση προσφορών όσον αφορά την πώληση της Τσέλσι, με αρχική τιμή τα 2.5 δις ευρώ. Επίσημα τρεις είναι οι προσφορές που κατατέθηκαν.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, τρεις είναι οι προσφορές που έχει στα χέρια του ο Αμπράμοβιτς ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθούν και άλλες δύο σήμερα, παρότι έχει λήξει η σχετική διορία.
Μία προσφορά είναι από τον Βρετανό Νικ Κάντι ο οποίος είναι εκατομμυριούχος και δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, έχοντας την στήριξη του παλιού άσου της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι.
Η δεύτερη προσφορά είναι από τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς, την οικογένεια Ρίκετ, ενώ η τρίτη είναι από τον παλιό πρόεδρο της Λίβερπουλ, Σερ Μάρτιν Μπρούτον και τον παλιό πρωταθλητή στον στίβο, Σερ Σεμπάστιαν Κόε, οι οποίοι ουσιαστικά εκπροσωπούν ένα γκρουπ επενδυτών.
Θεωρητικά μέσα στο επόμενο τριήμερο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα πρέπει να πάρει την οριστική του απόφαση για το ποια προσφορά θα δεχθεί και στην συνέχεια πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» η Αγγλική Κυβέρνηση αλλά και η Premier League.