Για τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΛ και γενικώς για ότι αφορά τον Απόλλωνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ και του πρωταθλήματος με την Πάφος FC: «Θα παλέψουμε και για τους δύο στόχους. Δεν υπάρχει θεσμός που είναι υποβαθμισμένος. Αν προσεγγίζαμε με αυτό το πρίσμα το κύπελλο θα βάζαμε τη δεύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο αγώνας με την Πάφος FC απέχει από τις σκέψεις μας. Προέχει ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ».

-Για το ότι οι υπόλοιποι αναμένουν στραβοπατήματα του Απόλλωνα: «Εμείς πρέπει να βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια. Οι υπόλοιποι δεν θα κάνουν μόνο νίκες. Θα υπάρχει φθορά, πίεση, τιμωρίες, είναι παιχνίδια στο μυαλό. Είμαστε ώριμοι και έμπειροι να τα διαχειριστούμε».

-Τι άλλαξε φέτος: «Δεν είναι θέμα ότι έχει αλλάξει κάτι. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο είναι συγκυρίες, ατυχίες, διάφοροι παράγοντες. Η φετινή ομάδα είναι πιο ήρεμη στα παιχνίδια της, ο κ. Τσόρνιγκερ εξάλειψε την άρνηση και την εσωστρέφεια. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε το φαβορί. Για να πεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να απομένουν πέντε παιχνίδια και να είσαι επτά βαθμούς μπροστά».

-Για τον Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι τυχαίος τερματοφύλακας. Κάποιες φορές κλήθηκε και στην Εθνική Σερβίας. Εδώ έχει βρει το λιμάνι του. Η απόδοσή του πάντοτε κυμαίνεται σε ψηλά επίπεδα. Μας έχει δώσει αρκετούς βαθμούς. Έχει ανανεώσει για τρία χρόνια».

-Για το βάθος στο ρόστερ: «Ο Απόλλωνας επηρεάστηκε γιατί σε αρκετά παιχνίδια είχαμε απουσίες, βασικούς παροπλισμένους για μήνες. Είχαμε χάσει τη συνοχή μας, βοήθησε πολύ η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι ισάξιος με τις υπόλοιπες ομάδες και θα παλέψουμε για το στόχο μας».

-Για το ποιος είναι ο βασικός αντίπαλος στο πρωτάθλημα: «Όλοι».

-Αν θα ανοίξουν ταμεία στο Τσίρειο στο ματς με την ΑΕΛ: «Ναι, θα ανοίξουν τα ταμεία».

-Αν θα πάει ο πρόεδρος στη σημερινή συνάντηση με τον Μάζιτς: «Θα πάει ο κ. Κίρζης, ναι».