Στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο «τρίποντο» (2-1) απέναντι στον Βόλο. Ο Κουλούρης στις καθυστερήσεις το χρυσό γκολ. Στους 23 βαθμούς πλέον οι Περιστεριώτες και στο +5 από την προτελευταία Λαμία. Στους 29 πόντους ο Βόλος, ο οποίος δεν προλαβαίνει και μαθηματικά τα Playoffs.

Πολύ καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής στο Περιστέρι, με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ στο ματς ήταν του Ατρομήτου στο 9′, με τον Τζοβάρα να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει, ενώ ο Κιβρακίδης πήρε το «ριμπάουντ» αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Δεύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 12′ με τον Κουλούρη να απειλεί και τον Παπαδόπουλο να έχει απάντηση. Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο και πρώτη για τους φιλοξενούμενουςστο ματς στο 19′. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γκιουλέν έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 23′ με τον Κουλούρη να πασάρει στον Ντένιτς και τον τελευταίο να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τρία λεπτά μετά έγινε το 1-0. Ο Ναμπί τροφοδότησε με φανταστικό τακουνάκι τον Ντένιτς και εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλο για το 1-0! Ο Βόλος προσπάθησε σιγά-σιγά να κρατήσει μπάλα και να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Μπαρτόλο στο 35′ σωτήρια. Δύο λεπτά μετά όμως ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ρεγκατέν πήρε ολομόναχος την κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκε και τη λάθος έξοδο του Γιαννιώτη, κάνοντας το 1-1!

Παιχνίδι… σκοπιμότητας στο δεύτερο. Μοιρασμένη η κατοχή για τις δύο ομάδες. Αμφότερες προσπάθησαν να κρατήσουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Πολύ φτωχό το θέαμα. Δεν ρίσκαραν με τις αλλαγές τους οι δύο προπονητές. Ο Κουλούρης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν σούταρε στο 71′ ενώ γι τον Βόλο που είχε μόλις μία τελική στον στόχο (το γκολ της ισοφάρισης), σε ένα μακρινό σουτ του Νίνη στο 74′, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη. O Ατρόμητος που ηθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν έγινε απειλητικός, αλλά έφτασε στο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, βρίσκοντας τον Κουλούρη στην καρδιά της περιοχής, με τον επιθετικό του Ατρομήτου να τη στέλνει στα δίχτυα με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου. Το γκολ αυτό χάρισε στον Ατρόμητο την πολύτιμη νίκη.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας(46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος(79′ Πάτρικ Σάλομον), Τζοβάρας(46′ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς(65′ Ροτάριου), Καρτάλης, Ναμπί(65′ Μουνίθ), Αλιμπέκ, Κουλούρης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Νίνης(81′ Ροσέρο), Τσοκάνης(65′ Μπαριέντος), Μπαρτόλο(46′ Κορέα), Ορός, Ρεγκατέν(81′ Τερεζίου), Σοάρες

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ