Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα ότι είναι στο μικροσκόπιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε σε συνέντευξη του στο balla.com.cy ο Κύπριος διεθνής αμυντικός Ευαγόρας Αντωνίου.
Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό:
«Άρχισα προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το περασμένο καλοκαίρι και επικοινώνησε μαζί μου ένας μάνατζερ από την Ελλάδα και μου μίλησε για την προοπτική του Παναθηναϊκού Β. Εγώ μίλησα με τον μάνατζερ μου στην Κύπρο τον Πάνο Γεωργίου, έγινε το κονέ, αποδέχθηκα την πρόταση και πήγα. Όταν ακούς το όνομα Παναθηναϊκός δεν μπορείς να αρνηθείς, είναι μεγάλη υπόθεση να αγωνίζεσαι για λογαριασμό αυτής της ομάδας».
Νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου; «Ήταν μια πολύ καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός β’ γιατί εγώ ερχόμουν από την β κατηγορία στην Κύπρο όταν έφυγα από την ΑΕΛ και πήγα στον Κούρη. Η δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό είναι απίστευτη, κάθε μέρα καταλαβαίνω όλο και περισσότερο πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Είναι σημαντικό που στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να μειώσουν το χάσμα της ανδρικής ομάδας από τις υπόλοιπες και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την δική μνας ομάδα ανεβαίνουν στην ανδρική. Εξάλλου δίπλα-δίπλα γίνονται οι προπονήσεις. Νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και νιώθω δικαιωμένος».

Γι’ αυτά που γράφονται στην Ελλάδα ότι σε παρακολουθούν από την ανδρική ομάδα και ότι περί τα τέλη της σεζόν ίσως ανέβεις για να παίξεις κάποια παιχνίδια: «Είναι σημαντικό και κολακευτικό για εμένα να γράφονται αυτά που γράφονται από ανθρώπους που παρακολουθούν την ομάδα. Η δημιουργία ομάδων από τους μεγάλους συλλόγους για να παίζουν στην Super League 2 έκανε ακόμα πιο γνωστό το πρωτάθλημα, δίνεται μεγαλύτερη προβολή και μεγαλύτερος χώρος στα ΜΜΕ. Όταν παίζουμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ η προβολή είναι σαν να και παίζουν ντέρμπι οι ανδρικές ομάδες. Νιώθω όμορφα που λέγονται και γράφονται τα καλύτερα για εμένα και αυτό μου δίνει και μεγαλύτερο κίνητρο να τα δίνω όλα στο γήπεδο και να προχωρήσω. Είναι μεγάλο πράγμα έστω και να προπονηθείς με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού».
Έχετε επαφή με την ανδρική ομάδα;
«Ναι έχουμε επαφή, έρχονται και μας παρακολουθούν συχνά από την ανδρική ομάδα. Κάνουμε προπόνηση στο ίδιο μέρος, στο ίδιο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και αυτό είναι επίσης σημαντικό καθώς είμαστε κοντά και βλέπουμε κι εμείς την καθημερινότητα της ανδρικής ομάδας. Κάναμε και μεταξύ μας φιλικά στην αρχή της σεζόν, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία παίζουμε διτέρματα και όπως είπα και πριν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την δική μας ομάδα είναι πλέον με την ανδρική».

Χρίστος Χρίστου