Η Λειψία διέσυρε με 6-1 την Γκρόιτερ Φιρτ και μάλιστα εκτός έδρας και βρέθηκε στην 4η θέση μαζί με τις Χοφενχάιμ και Φράιμπουργκ.
Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Λέβελινγκ έκανε την κούρα από δεξιά, πάτησε περιοχή κι έφερε την μπάλα στο αριστερό και με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 8’ μετά από κάθετη του Λαιμερ, ο Σίλβα απέφυγε και τον Λίντε αλλά από δύσκολη γωνία δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 17’ μετά από σέντρα του Ανχελίνιο από αριστερά, ο Σίλβα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 25’ το σουτ του Φόρζμπεργκ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 32’ ο Σουηδός με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Μάλιστα στο 35’ η Λειψία έφυγε στην κόντρα, ο Σίλβα  με κεφαλιά έδωσε δεξιά στον Λάιμερ που πλάσαρε  υπέροχα για το 1-3 και στο 45’ ο Ανχελίνιο σέντραρε από αριστερά και ο Χένρικς με πλασέ στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-4.
Στο 48′ ΄το σουτ του Ενκουκού σταμάτησε στα σώματα και στο 52’ ο Σιμακάν παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 59’ ο αμυντικός της Λειψίας έκανε το 1-5 με κεφαλιά Μάλιστα στο 69’ ο Φόρζμπεργκ πέρασε κάθετα στον Ενκουνκού που πλάσαρε από κοντά για το 1-6.
ΓΚΡΟΪΤΕΡ: Λίντε, Φιερχέφερ, Βίλεμς (46’ Ίτερ), Μαϊερχέφερ, Μπάουερ (75’ Άστα), Κρίστιανσεν, Σεγκουίν (74’ Ρασλ), Γκριν (46’ Ρϊλμαν), Λέβελινγκ, Νίλσεν (74’ Αμπιάμα), Χργκότα.
ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ορμπάν, Γκβάρντιολ (59’ Χάλστενμπεργκ), Ανχελίνιο (70’ Νοβόαα), Σιμακάν, Χένρικς, Φόρζμπεργκ, Λάιμερ (78’ Άνταμς), Ενκουνκού (71’ Πόυλσεν), Αϊνταρά (59’ Σομποσλάι), Αντρέ Σίλβα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ