Για τους αγώνες με την Εθνική Εσθονίας μίλησε πριν από την έναρξη της προπόνησης ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου, τονίζοντας τη σημασία τους…
«Η παραμονή μας στην τρίτη κατηγορία είναι ένας αδιαπραγμάτευτος στόχος. Αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί εμπράκτως εντός αγωνιστικού χώρου. Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει η προετοιμασία μας γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια, είχαμε προσωπικές συναντήσεις αλλά κι επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε τρεις προπονήσεις στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο δύσκολο αγώνα.
Αναμφισβήτητα, είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σημαντικά πράγματα για το μέλλον των Εθνικών ομάδων. Εμείς πιστεύουμε και φιλοδοξούμε ότι θα φέρουμε εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή μας. Έχουμε βέβαια και αγωνιστικά προβλήματα, με τις απουσίες των τεσσάρων ποδοσφαιριστών μας στην αμυντική γραμμή. Τους ευχόμαστε περαστικά και ιδιαίτερα στον Μάριο Αντωνιάδη. Ευελπιστούμε σύντομα να είναι κοντά μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που είναι στη διάθεσή μας».