Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα άρχισε προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον εκτός έδρας αγώνα με την Εσθονία την ερχόμενη Πέμπτη.
Απουσίαζαν από την προπόνηση οι Νικόλας Ιωάννου και Γρηγόρης Κάστανος που έρχονται στην Κύπρο από την Ιταλία αργότερα σήμερα καθώς και ο Μαρίνος Τζιωνής που θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής μας αύριο Τρίτη στην Εσθονία.
Την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησαν οι Ευάγγελος Κυριάκου, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που είχαν με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Εσθονία.
Ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί στην A. Le Coq Arena στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός αγώνας την Τρίτη 29 Μαρτίου (19:00) στο ΑΕΚ Αρένα και η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει παραμονή στη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA δεν ισχύουν τα εκτός έδρας τέρματα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση της Εθνικής μας:
Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωακείμ Τούμπας, Ανδρέας Χριστοδούλου,  Ανδρέας Αβραάμ, Νικόλας Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόκιτς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Φώτης Παπουλής, Ιωάννης Πίττας, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Δημήτρης Θεοδώρου.

Ιδού το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Εθνικής: