Ένα τραγικό συμβάν συνέβη για τον Πολ Πογκμπά, καθώς την ώρα του αγώνα με την Ατλέτικο στο Ολντ Τράφορντ, μπήκαν ληστές στο σπίτι του, ενώ εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν τα παιδιά του στον υπνοδωμάτιο.
Ο Γάλλος μέσος των κόκκινων διαβόλων αναφέρει στην ανάρτησή του ότι μπήκαν στο σπίτι για περίπου πέντε λεπτά, αλλά το κυριότερο που έκλεψαν ήταν το αίσθημα ασφάλειας. Μάλιστα ο Γάλλος μέσος στην ανάρτησή του, ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει ένα στοιχείο που θα μπορούσε να τους βοηθήσει στην εξεύρεση των δραστών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μήνυμά του:
Χθες το βράδυ, οι χειρότεροι εφιάλτες της οικογένειάς μου πραγματοποιήθηκαν όταν κάποιοι μπήκαν μέσα στο σπίτι και το λήστεψαν, ενώ τα μωρά μου κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους.
Οι ληστές έμειναν στο σπίτι για λιγότερα από πέντε λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα πήραν κάτι πιο πολύτιμο από αυτά που είχαμε στο σπίτι: την αίσθηση ασφάλειας.
Αυτό το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, όταν ήξεραν ότι δεν θα ήμασταν στο σπίτι. Εγώ κι η σύζυγός μου μπήκαμε στο σπίτι, δίχως να ξέρουμε αν τα παιδιά μας ήταν σώα και αβλαβή. Ως πατέρας, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο από το να μην είσαι εκεί για να προστατεύσεις τα παιδιά σου και πραγματικά εύχομαι να μην ζήσει κανείς αυτό που ένιωσα εγώ, χθες το βράδυ.
Γι αυτόν τον λόγο θα ήθελα να προσφέρω αμοιβή σε όποιον έχει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει.