Ο πρώην προπονητής Ανόρθωσης Χριστάκης Κασσιανός, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, σχολίασε, μέσα σε άλλα, το μεγάλο ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στην Κυρία και τον ΑΠΟΕΛ.
Τι είπε:
Για το ΑΠΟΕΛΑνόρθωση και ποια ομάδα θα προκριθεί: «Δεν υπάρχει πιο εύκολη ερώτηση; Να πούμε το τετριμμένο; Είναι 50-50 η πρόκριση και θα κριθεί στους δύο αγώνες».
Aν θα παίξει ρόλο η απουσία του Αρτυματά: «Επειδή στην πορεία είδαμε πως αυτά δεν μετρούν οι μεμονωμένες απουσίες ειδικά στην Ανόρθωση, δεν είναι κανόνας. Είναι απώλεια, όμως, δεν θεωρώ ότι θα είναι τόσο μεγάλη απουσία ώστε να μειονεκτεί η Ανόρθωση».
Για το ότι μεταγραφές Ιανουαρίου δεν βοήθησαν την Ανόρθωση: «Διαφωνώ διότι ο Νοβότνι παλεύει και δίνει βοήθεια στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστής. Ο Εσκοβάλ δεν έχει παίξει καθόλου, αλλά πιστεύω ότι θα του δοθούν ευκαιρίες. Ο Βερχόβετς έδειξε πως είναι καλός παίκτης και γνωρίζει μπάλα».
Θα παίξει ρόλο ότι η Ανόρθωση κέρδισε πρόσφατα τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα; «Δεν παίζει ρόλο αν είσαι καλός, δεν παίζει ρόλο αν έχεις τις ευκαιρίες. Δεν θα παίξει ρόλο αυτό το παιχνίδι. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να σκοράρεις και να νικήσεις για να έχεις προβάδισμα. Στο κύπελλο δεν υπάρχει αύριο παρόλο που είναι δύο αγώνες. Στο πρωτάθλημα μπορείς να χάσεις και να επανέλθεις. Θα μπορούσε αυτό το ζευγάρι να είναι τελικός».