Με αφορμή τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που εκθειάζουν την παρουσία του Χρίστου Αλμπάνη με την φανέλα του Απόλλωνα και η οποία είναι ικανή να φέρει πρόταση στην ΑΕΚ Αθηνών, η ιστοσελίδα μας κατέχει τις δικές της πληροφορίες για το θέμα του Ελλαδίτη επιθετικού σε ότι αφορά το μέλλον του στον Απόλλωνα.
Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον ποδοσφαιριστή.  Παρόλο ότι άργησε κάπως να μπει στην ομάδα λόγω τραυματισμού πλέον είναι βασικός και… αναντικατάστατος. Πέτυχε 5 γκολ σε 17 συμμετοχές, κάποια όμως από τα γκολ του Αλμπάνη αποδείχθηκαν σημαντικά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η διοίκηση του Απόλλωνα κάνει σκέψεις για να κάτσει νωρίτερα στο τραπέζι με την ΑΕΚ Αθηνών η οποία έχει μάλιστα τη φήμη ότι δεν είναι και η πιο εύκολη στις διαπραγματεύσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστή της. Πόσο μάλλον όταν η διαπραγμάτευση θα αφορά την ελευθέρα μεταγραφή του Αλμπάνη.
Θυμίζουμε, ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός, είναι δανεικός στον Απόλλωνα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ με την ΑΕΚ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024.