Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας για τη τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Η νίκη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ άνοιξε την όρεξη για τους «μαυροπρασίνους» που θα κυνηγήσουν νέο τρίποντο για να αυξήσουν τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Κυριάκος Πολυκάρπου ετοιμάζει το πλάνο του… δίχως τον Βαγγέλη Κυριάκου. Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας, τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς και δεν υπολογίζεται. Τη θέση του στο δεξί αμυντικό άκρο αναμένεται να πάρει ο Μποβέδα, ενώ δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις στην 11άδα.
Πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Μολ, Σαμπίνια, Μουχτάρη, Μποβέδα, Μανρίκε, Γουακάσο, Κονφέ, Πεχλιβάνη, Μακρή, Τιάγκο και Μανιά.
Κύπρος Εγγλέζος