Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι ήταν σημαντική νίκη για την Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με τον Άρη.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Τα αξίζουν. Είχαμε πολλά προβλήματα και με Covid-19 και με τραυματισμούς. Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως αντιδράσαμε. Κάναμε αλλαγές στο β’ ημίχρονο και οι παίκτες που ήρθαν χωρίς προπόνηση, το έδειξαν ότι το ήθελαν. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται ο Άρης. Έχει κερδίσει μεγάλα παιχνίδια, όπως και εμάς στον α’ γύρο. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και μετά θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι η Ανόρθωση:
«Όταν οι βασικοί παίκτες τραυματίζονται δεν είναι εύκολο. Είχαμε κι άλλα προβλήματα. Είχαμε και αυτό το παράξενο, που ήταν εξ’ αναβολής αναμέτρηση και δεν μπορούσαν να παίξουν οι νέοι παίκτες. Όταν έχει και τραυματισμούς και τιμωρίες και επειδή είναι εξ’ αναβολής, πας να παίξεις ένα παιχνίδι χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές. Δυσκολευτήκαμε αλλά αυτά που μας έδειξε η ομάδα είναι ότι έχει βάθος, έπαιξε καλά και πιστεύω νικήσαμε δίκαια».
Για τον Χρυσοστόμου και το αν τον έχει αδικήσει: «Αυτό που είναι σημαντικό για τον οποιονδήποτε είναι να μπει και να δείξει αυτό που μπορεί. Για να παίξει σημαίνει ότι το προσπάθησε. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης στην ομάδα. Είναι και άλλοι παίκτες. Δεν είναι εύκολη δουλειά για εμάς. Όποτε παίζει και δείχνει ότι είναι έτοιμος. Αυτός που μπορεί να προσφέρει θα παίζει».
Για τους τραυματισμούς των Αραγιούρι και Ιωάννου: «Θα έλεγα ότι είναι πιο σοβαρό για τον Αραγιούρι. Είναι στο γόνατο το πρόβλημα του Ιωάννου. Δεν ξέρω αν θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχαμε τόσα προβλήματα, όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό έδειξε ότι έχουμε βάθος».
Για το ότι η Ανόρθωση έπαιξε με έξι κύπριους: «Εμείς αρχίσαμε με τέσσερις κύπριους και όλοι όσοι μπήκαν μέσα μετά, έκαναν τεράστια προσπάθεια. Δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα. Θέλω να προσφέρει ο οποιοσδήποτε. Το καλοκαίρι ψάξαμε πολύ να βρούμε παίκτες που μπορούν αν βοηθήσουν την ομάδα. Τα νέα παιδιά έχουν μέλλον και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».
Για το αν θα μπει η Ανόρθωση στη μάχη για τον τίτλο: «Εμείς έχουμε ομάδες μπροστά μας και κοντά μας. Αν ήμουν στη 2η θέση θα μιλούσαμε για αυτό όμως είμαστε στη 5η θέση. Πρώτα θα προσπαθήσουμε να περάσουμε αυτές τις τρεις ομάδες και μετά θα δούμε τι θα γίνει».