Στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης.
Για το συμβόλαιο του:
 «Υπάρχουν κάποιοι όροι, το βασικό δεν είναι τα συμβόλαια αλλά να υπάρχει συνεννόηση. Πρώτα ο Θεός να τελειώσει η χρονιά. Υπάρχουν πολλά πράγματα».
Για την επιλογή του να αναλάβει την ΑΕΛ: «Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις καθόλου. Με σοβαρή δουλειά μπορούν να αλλάξουν πολλά. Περιμέναμε ότι μπορούσαμε να τα πάμε λίγο καλύτερα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την εξάδα».
Για την πρώτη του συνάντηση με τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια για να μπει η ομάδα στην εξάδα και απ’ εκεί και πέρα να έχουμε στόχο το κύπελλο, να βελτιώσουμε την ομάδα και να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την επόμενη χρονιά αν κάτι δεν πάει καλά. Δεν συμφωνώ ότι όλα θα είναι διαδικαστικά στο β’ γκρουπ. Ο τρόπος που μια ομάδα τελειώνει τη χρονιά είναι η αρχή για την επόμενη».
Για τον κόσμο: «Είναι μεγάλη η απώλεια για την ΑΕΛ που δεν έχει τον κόσμο της. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω καθώς μένω στο κομμάτι της δουλειάς μου. Εγώ βλέπω ότι αν έχεις 5 χιλιάδες σε ένα παιχνίδι, στο επόμενο να φέρεις περισσότερους. Αν παρουσιάζεις καλό θέαμα θα έρθουν περισσότεροι. Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έρχονται οι φίλαθλοι. Προφανώς έχουν τους λόγους τους και ίσως να έχουν και δίκαιο».
Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα: «Είχε τύχη ο Απόλλωνας στο τελευταίο παιχνίδι. Κάποιος για να έχει συνεχόμενα αποτελέσματα σημαίνει έχει δουλέψει. Στο παιχνίδι έπρεπε να έχουμε κερδίσει εμείς. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε την απόκρουση της χρονιάς. Δεν έπρεπε να χάσουμε. Ο Απόλλωνας είναι οργανωμένος και μένει προσηλωμένος μέχρι το τέλος».
Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το ματς που έρχεται (βλέπε με ΑΕΚ) για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο (βλέπε επαναληπτικό με Απόλλωνα)».
Πόσο σας αγχώνει; «Δεν αγχώνομαι και δεν φοβάμαι. Όμως όταν πλησιάζει ένα σημαντικό ματς δεν μπορείς να είναι ο ίδιος. Με τον καιρό κατάλαβα ότι αν είσαι αγχωμένος θα αγχώσεις και τους ποδοσφαιριστές».
Ποια είναι η πιο γεμάτη ομάδα; «Πιο γεμάτη ομάδα με περισσότερες λύσεις είναι το ΑΠΟΕΛ. Το ότι είχε λύσεις το κατάλαβα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μπήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που άλλαξαν την ροή. Και η Ανόρθωση είναι σε καλή κατάσταση. Μπήκαν και κάποια νεαρά σε ηλικία παιδιά και έδωσαν ενέργεια. Αυτή η 6άδα δεν έχει μεγάλες διαφορές».
Για την διαιτησία και το VAR: «Θα είχαμε 5 ή 6 βαθμούς λιγότερους αν δεν υπήρχε το VAR. Δεν σημαίνει αυτό ότι ήταν κακή η διαιτησία. Μας έχει βοηθήσει το VAR. Έκανε καλό το VAR και στην ΑΕΛ και στο ποδόσφαιρο. Την Τετάρτη που είναι σημαντικό το ματς ελπίζω να έχουμε μια διαιτησία χωρίς λάθη».
Το μήνυμα του στους φίλους της ΑΕΛ: «Δεν λέω λόγια που δεν μπορώ να τα υποστηρίξω. Θα δίνω τα πάντα. Αν κερδίσεις είναι όλα καλά, αυτό θέλει ο φίλαθλος. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα σαν να είναι τελικός. Είμαι ένας άνθρωπος που μισώ την ήττα, αυτό προσπαθώ να κάνω με την ομάδα μου. Να μισά την ήττα».