Ενώπιον μίας άκρως σημαντικής απόφασης στην Ομόνοια. Το να αντικαταστήσεις ένα πρωταθλητή προπονητή, ο οποίος ακόμα και αν δέχθηκε κριτική από μερίδα φιλάθλων, κατάφερε να έχει ευρεία αποδοχή, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Είναι όμως υποχρεωμένη η διοίκηση, μετά την αποδέσμευση Μπεργκ, να βρει άλλο κόουτς και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για να καταλήξει στον «εκλεκτός» που θα κληθεί να σηκώσει τεράστιο βάρος.
Οι πρώτες πληροφορίες, αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έφεραν στο προσκήνιο τον Ντούσαν Κέρκεζ.
Ισχύει ότι ο τέως κόουτς της ΑΕΛ, αντιμετωπίζεται θετικά. Χωρίς ωστόσο να είναι και η επιλογή, παρόλο ότι έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο μας και συνάμα είναι προσιτός στο οικονομικό..
Έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Επίσης με καλή αποδοχή στις τάξεις της Ομόνοιας αλλά και ένας προπονητής ο οποίος έμαθε στα πολύ ψηλά συμβόλαια σε Ερυθρό Αστέρα, ΑΕΚ και Σαουδική Αραβία.
Υπάρχει όμως και μία τάση, για προπονητή ο οποίος δεν δούλεψε στην Κύπρο .Όπως δηλαδή, έγινε το καλοκαίρι του 2019 με τον Μπεργκ.
Εξαρτάται λοιπόν, ποια τάση θα επικρατήσει στο συμβούλιο. Ο στόχος είναι να έρθει προπονητής όσο πιο σύντομα γίνεται για να αναλάβει την ευθύνη και να προετοιμάσει την ομάδα εν όψει κυπέλλου.