Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε το ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 3-1 της ΠΑΕΕΚ σε εξ’ μ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν το απόλυτο φαβορί λόγω του ότι η ΠΑΕΕΚ ήταν αποδεκατισμένη (είχε μόνο δύο τερματοφύλακες στον πάγκο, που τελικά πέρασαν ως αλλαγή) και το επιβεβαίωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Μάγκλιτσα (8’), Οκριασβίλι (πεν. 30’) και Γαβριήλ (80’) πέτυχαν τα γκολ των νικητών. Για την ΠΑΕΕΚ σκόραρε ο Βαρέλα στο 45’ +9.
Με τη νίκη του το ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 33 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 4η θέση και μείωσε στο -8 τη διαφορά από την κορυφή. Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ παρέμεινε στην 11η θέση με 13 βαθμούς.
Ο αγώνας διακόπηκε στο 16’  για εννέα λεπτά λόγω χαλαζόπτωσης.

ΠΑΕΕΚ (Πανίκος Σάκκης): Πρόσεκ, Άντρις Νεοφύτου, Τσόσιτς, Φραγκέσκου, Χαραλάμπους, Κούρος (89′  Μαυρομούστακος), Κωμοδίκης, Βαρέλα, Νάντο, Ενόχ (88′  Παναγιώτου), Ανδρέας Νεοφύτου
ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Τσεμπάκ, Καρώ, Βινίσιους, Γουίλερ, Σόουζα (46′  Νταουσβίλι), Ντε Βινσέντι, Εφραίμ (67′  Ντιαβαρά), Γαβριήλ (84′  Κούτσακος), Οκριασβίλι (46′  Κβιλιτάια), Μάγκλιτσα (84′  Πολυκάρπου)

ΣΚΟΡΕΡ: 45′ +9 Βαρέλα / 8′  Μάγκλιτσα, 30′  πεν. Οκριασβίλι, Γαβριήλ (80’)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Ενόχ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ:
Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 1.788 εισιτήρια

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ
ΠΑΕΕΚ:
Πρόσεκ, Φραγκέσκου, Κούρος, Χαραλάμπους (2)
ΑΠΟΕΛ: Καρώ (2), Οκριασβίλι (5)

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας