Προετοιμασία τέλος. Ώρα για παιχνίδι και τι παιχνίδι μάλιστα. Ντέρμπι με την Ομόνοια την Παρασκευή στις 19:00 με τις γνωστές προεκτάσεις. Βαθμολογικές αλλά και αγωνιστικές και σε θέματα ψυχολογίας.
Το σούπερ ντέρμπι, αυτά έχει. Στον α’ γύρο τα πήγε μία χαρά στο γήπεδο, η ομάδα που παράταξε ο Σωφρόνης και παρόλο ότι είναι άλλο ματς, έχει τα φόντα να διπλασιάσει τις νίκες και να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση ακόμα και της 1η θέσης.
Το πλάνο του προπονητή, λίγο πολύ είναι αναμενόμενο. Σαν μεγάλη απώλεια, θεωρείται η απουσία του Φακούντο Σαμπάλα. Ο Αργεντινός απέδειξε στα περισσότερα ματς, ότι είναι πολύτιμη μονάδα και αν καταφέρει ο Γουίλερ να τον αντικαταστήσει με καλή απόδοση, θα είναι ότι καλύτερο για να βγει στο γήπεδο, το πλάνο του Σωφρόνη.
Είναι γνωστοί οι 10 από τους 11 που θα πάρουν φανέλα βασικού και πρόκειται για τον Σκουφέτ στα δοκάρια, το Ζοάο Πέδρο δεξιά, τον Γουίλερ αριστερά και τους Καρώ-Βινίσιους στην άμυνα.
Σαρφό και Σόουζα στη μεσαία γραμμή με τον Βραζιλιάνο σε πιο ανασταλτικό ρόλο και τον Γκανέζο σε πιο δημιουργικό.
Νατέλ-Ντογκαλά –Κβιλιτάια είναι οι άλλοι τρεις που θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ «παίζεται» η 11η θέση με τρεις υποψήφιους.
Ο Ντε Βινσέντι, ο Θεοδώρου και ο Οκριασβίλι. Ο Αργεντινός αν αγωνιστεί (είναι ο επικρατέστερος) θα είναι στη γνωστή του θέση, πίσω από τον Κβιλιτάια. Αν μείνει στον πάγκο, τότε θα πάει σαν προωθημένος χαφ ο Ντογκαλά που εκεί έπαιξε και στον α ΄γύρο και ο Θεοδώρου ή ο Οκριασβίλι θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Εκτός αποστολής, έμειναν οι Σαμπάλα-Σάβιτς-Σατσιάς-Μάγκλιτσα. Την αυριανή προσπάθεια της ομάδας θα στηρίξουν και 1700 φίλαθλοι που έχουν κλείσει τις θέσεις τους έγκαιρα στη νότια κερκίδα του ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/02/24/me-23ada-sto-aionio/