Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» με αντίπαλο την Ίντερ βρίσκεται ο Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οποίος επιστρέφει μετά από 158 ημέρες στο αρχικό σχήμα και κάνει ντεμπούτο στο Champions League, προσπερνώντας το… ηλικιακό ρεκόρ του Αλεξάντερ Άρνολντ!
Μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσει είναι αυτή που ξεκινά σε μερικά λεπτά από τώρα για τον Χάρβεϊ Έλιοτ, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να κάνει ντεμπούτο στο Champions League στα 18 του χρόνια, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μετά από 158 ημέρες.
Η επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα να τον επιλέξει στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ σηματοδοτεί και ένα ηλικιακό ρεκόρ στην ιστορία των «κόκκινων», μιας και γίνεται ο νεότερος παίκτης τους που θα συμμετάσχει σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Μιλάμε άλλωστε για ένα… παιδί 18 ετών και 318 ημερών, ο οποίος ξεπερνά πλέον τον Αλεξάντερ Άρνολντ, που είχε πραγματοποιήσει κάτι ανάλογο 36 ημέρες αργότερα. Μένει να δούμε αν ο Έλιοτ θα εξακολουθήσει να φέρνει γούρι στην ομάδα του, μιας και σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ, μετρά 13 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με 5-0 από την Άστον Βίλα στο Λιγκ Καπ!