Χαρούμενος από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με τον Άρη, ο Χένινγκ Μπεργκ που μίλησε για τη συνέχεια:
«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ίσως να ήταν κόκκινη κάρτα στη φάση της απόκρουσης με το χέρι στο Ντελμίρο. Είχαμε και το δεύτερο γκολ με τον Κακουλλή και βλέπουμε τη συνέχεια. Χρειαζόταν να νικήσουμε για να διατηρήσουμε την ευκαιρία μας. Εξαρτόμαστε από άλλους τώρα. Θα πρέπει να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των άλλων», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Στο τέλος θα μετρήσουν οι βαθμοί. Σε μία μεγάλη σεζόν, τον να μην είμαστε στην 6άδα σημαίνει ότι δεν είμασταν αρκετά καλοί. Θέλαμε να τα πάμε καλύτερα. Εάν μείνουμε εκτός, σημαίνει ότι δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει».
Για το ντεμπούτο του Μάταβζ και το Λοβέρα: «Χρειάστηκε περισσότερο για την εγγραφή και δεν ήταν το καλύτερο για μας. Είναι παίκτης γκολτζής. Συνήθως κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αν τον τροφοδοτούμε καλύτερα θα βρει τις ευκαιρίες. Ο Λοβέρα έδειξε την ικανότητά του. Ίσως να δικαιούταν και ένα πέναλτι. Ένας παίκτης με ικανότητα με φυσικές δυνάμεις».
Για την κλήρωση του Κυπέλλου την Παρασκευή: «Με όποια ομάδα και να παίξουμε θα κάνουμε το καθήκον μας. Είναι ο μεγάλος μας στόχος μετά τη πορεία μας στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το κατακτήσουμε και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».