Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ, η μεγάλη αποτυχία με την μη παρουσία στην πρώτη 6άδα, οι ευθύνες και η συνέχεια απασχόλησαν στη συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας:

-Για την ήττα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έγιναν πολλά πράγματα που δεν ήταν φυσιολογικά. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ με δύο πέναλτι και δέχεσαι όπως τα δεχθήκαμε, δύσκολα μπορείς να κάνεις κάτι.
Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολη η στιγμή για τους παίκτες. Δεν υπήρχε παράβαση στο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ από τον Φαμπιάνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποδείχθηκε τόσο λίγος χρόνος στις καθυστερήσεις».

-Τι πήγε λάθος: «Δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε τι πήγε λάθος. Δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, στο επίπεδο που θέλαμε. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι αλλά θα τα δούμε εσωτερικά. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να μπορέσουμε να είμαστε στην ομάδα».

-Για τις δικές του ευθύνες και για τη διαχείριση από ‘δω και μπρος: «Ασφαλώς έχω κι εγώ ευθύνες. Είμαι ο προπονητής κι έχω την ευθύνη. Πρέπει να βελτιωθούμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε στο κύπελλο. Μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι κι αν το κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε το στόχο στο κύπελλο».

Για την αμυντική επίδοση της Ομόνοιας: «Έχουμε δεχθεί περισσότερα γκολ σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα το δούμε εσωτερικά. Γενικά όμως δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα περιμέναμε και σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Πέρυσι ήμασταν πρωταθλητές και θέλαμε φέτος να κάνουμε το ίδιο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι διάφοροι οι λόγοι».