Ο Λιάσος Λουκά εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην «Αρένα» και σχολίασε με κάπως… έντονο ύφος μετά από επισήμανση πως ο Άρης δεν έχει νίκη εδώ και τρία σερί παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτο, από το 60’ ως το 75’, ήμασταν καλύτεροι. Αλλάξαμε σύστημα και γίναμε πιο επιθετικοί. Θέλαμε να κερδίσουμε, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Βοήθησαν και οι αλλαγές. Δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαι 42 χρονών, είναι πρωτοφανές ο αριθμός των φιλάθλων του Άρη που ήρθαν σήμερα. Θέλουμε να χτίσουμε ένα νέο αήττητο σερί
Το ότι ο Άρης είναι για τρία ματς χωρίς νίκη: «Αυτά είναι για σας, τα λέτε και τα γράφετε. Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους βαθμούς στο γήπεδο και ήμασταν ισάξιοι, αν όχι καλύτεροι. Δίκαια είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε δηλαδή για να πείσουμε; Χάσαμε τη νίκη με το ΑΠΟΕΛ στο 90+6’, με την ΑΕΛ δεν αξίζαμε να χάσουμε και με την ΑΕΚ μπορούσαμε να νικήσουμε».