Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Νταβίντ Καταλά για το παιχνίδι με τον Άρη. Όλα όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός
«Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά και το πόσο καλή ομάδα είναι ο Άρης, πως αγωνίζεται. Περισσότερο από ποτέ, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου για το αυριανό παιχνίδι», είπε αρχικά.
Για το αν τον αγχώνει το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει το παιχνίδι αν και τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Είναι μία καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες και είμαι πολύ θετικός για την πορεία της ομάδας».
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και την απόδοση της ομάδας: «Κόντρα στον Εθνικό δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Χρειάζεται περισσότερη πίστη από μέρους μας στην αντίπαλη περιοχή. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ίδια. Η διαφορά έγκειται στις λεπτομέρειες, δεν έχει χαθεί η αυτοπεποίθηση στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί».
Για τα νέα αποκτήματα: «Άλτμαν και Γκασπάρ θα είναι στη διάθεσή μας. Δεν έχουν πολλές προπονήσεις και χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Δεν αντιμετωπίζουμε επιπρόσθετα προβλήματα για τo παιχνίδι με τον Άρη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο από ποτέ στην ομάδα μας. Μιλήσαμε αρκετά όλοι μαζί τις τελευταίες ημέρες και θα είμαστε έτοιμοι αύριο».