Ανακουφισμένος από την επιστροφή στις επιτυχίες παρουσιάστηκε ο Νταβίντ Καταλά.
Η αρχική τοποθέτηση: «Παίξαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε χαρακτήρα, ούτε σωστή νοοτροπία και θέληση. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τους παίκτες και στη συνέχεια έδειξαν χαρακτήρα. Από δω και πέρα έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια».
Τι είπατε στους παίκτες στα αποδυτήρια; «Είναι παιδιά εδώ και δεν πρέπει να πω. Δεν ήταν θέμα εντολών το πως θα πρέπει να παίξουμε, αλλά πως να δείξουμε χαρακτήρα για να δείξουμε το λόγο που είμαστε εδώ. Έπρεπε να τα βγάλουν όλα. Έπρεπε να συνειδητοποιήσουν το που βρισκόμαστε και που θέλουμε να φτάσουμε. Είμαι περήφανος για αυτούς. Προερχόμαστε από αρνητικό σερί, δεν μας έβγαινε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και όμως βγάλαμε αντίδραση. Είναι ο μοναδικός δρόμος που πρέπει να ακολουθούμε».
Αν νιώθει ότι διόρθωσε τα λάθη του με τις αλλαγές στο ημίχρονο: «Πάντα αυτοί που αρχίζουν τον αγώνα, είναι αυτοί που πιστεύω πως είναι οι καλύτεροι για να φτάσουμε στη νίκη. Κάναμε τις αλλαγές στο ημίχρονο, δείξαμε θέληση για τη νίκη και αντιδράσαμε. Για αυτό έχουμε το βάθος στο ρόστερ».
Για το σερί που σταμάτησε: «Νιώθω ανακουφισμένος για τη νίκη. Ξέρω πως ένιωθαν οι παίκτες, ξέρω τη δουλειά που κάνουν. Κάποιοι υπέφεραν γιατί ήταν δύσκολο να διαχειριστείς ένα τόσο μεγάλο αρνητικό σερί. Εύχομαι αυτό να μας επηρεάσει θετικά. Ελπίζω αυτό να συμβεί από τώρα και στο εξής».
Για τον πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ: «Ήταν έντονος ο πανηγυρισμός. Ήθελα να μοιραστώ αυτά τα συναισθήματα. Θα έπρεπε να το αποφύγω».
Για τη διαφορά εμφάνισης από ημίχρονο σε ημίχρονο: «Δεν βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ημίχρονα μας, με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι και αυτό με την Πάφος FC. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το σημερινό».
Για τους Ροσάλες και Τρισκόφσκι: «Ο Ροσάλες είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Ο Τρισκόφσκι δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στον αγωνιστικό χώρο να είναι 100% έτοιμοι».