Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 για 3ο συνεχόμενο αγώνα, έχοντας πρώτα βρεθεί μπροστά στο σκορ και πλέον προβληματίζει με την εικόνα της εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Σίγουρα θα μπορούσε να πει κανείς πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε και στα αποδυτήρια. Η κατάσταση με τον Μέισον Γκρίνγουντ αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης των παικτών απέναντι στον προπονητή έχουν επηρεάσει αισθητά την απόδοσή τους εντός των τεσσάρων γραμμών.
Ωστόσο, για έναν σύλλογο με την ιστορία και την τροπαιοθήκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι τελευταίες 8 μέρες δεν θα έπρεπε να είχαν συμβεί. Δεν είναι τόσο ο αποκλεισμός από την Μίντλεσμπρο στο FA Cup, ούτε οι σερί ισοπαλίες με φαινομενικά κατώτερους αντιπάλους από άποψη ποιότητας. Είναι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι παίκτες στους αγώνες.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν και στις τρεις αναμετρήσεις που αγωνίστηκαν, όμως αργά ή γρήγορα ισοφαρίστηκαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Η αμυντική τους λειτουργία «παγώνει» και ο Ντε Χέα παλεύει μόνος του να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε κάθε αγώνα την ίδια ώρα που η επιθετική γραμμή δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αμφισβητείται το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ οι Ράσφορντ και Σάντσο δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον Πορτογάλο για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Δεν είναι μία ή δύο φορές. Στην 3η καίγεσαι και η Γιουνάιτεντ πρέπει να το συνειδητοποιήσει αυτό πριν να είναι αργά, εάν θέλει να διεκδικήσει μία θέση στην τετράδα.