Βγάζει…μάτια με την απόδοση του και όλοι τον θέλουν να συνεχίσει να είναι στον Αρχάγγελο. Ο Σαρφό αποδεικνύεται κίνηση-ματ από τους γαλαζοκίτρινους κατά τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.
Είναι ενδεικτικό ότι έπαιξε μόλις τρία ματς και η ομάδα του πέτυχε ισάριθμες νίκες με την ΑΕΛ, την ΑΕΚ και την Ομόνοια.
Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ζητούν ήδη από τη διοίκηση να φροντίσει από τώρα να κλείσει τον Γκανέζο και για τα επόμενα χρόνια.
Είναι όμως εύκολο να τα καταφέρει; Ψάξαμε το θέμα του Σαρφό και μάθαμε τις εξής σημαντικές πληροφορίες.
1. Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού Λευκωσίας με το μάνατζερ του, το Νότσι Χαμασόρ. Αν οι «μαυροπράσινοι» πάρουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό το οποίο για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί αλλά είναι σε λογικά πλαίσια, τότε υπογράφουν την ελευθέρα του ποδοσφαιριστή.
2. Ο Νότσι Χαμασόρ, δεν έχει συμφωνήσει με το ΑΠΟΕΛ για τη συνέχεια και συγκεκριμένα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Γίνεται όμως αντιληπτό, ότι θα ζητήσει και ο ίδιος επιπλέον χρήματα από εκείνα που θα καταβάλει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Άρα λοιπόν, οι «γαλαζοκίτρινοι» και συγκεκριμένα η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα πρέπει να βρει γέφυρα επικοινωνίας και στη συνέχεια συμφωνία με το μάνατζερ του παίκτη, αν θέλει να τον κρατήσει.
Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση, δεν είναι όμως και ιδιαίτερα δύσκολη. Φτάνει να βρεθεί λύση στο οικονομικό που θα ικανοποιήσει το Νότσι Χαμασόρ, ώστε αυτός να δώσει εντολή στον Σαρφό να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ.
Ένα πλεονέκτημα για τους «γαλαζοκίτρινους» που τους δίνει και προβάδισμα, είναι ότι ο παίκτης αισθάνεται κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με τις συνθήκες που βρήκε στον Αρχάγγελο, ενώ έχει ενθουσιαστεί από την υποδοχή του κόσμου και το κίνητρο που του δίνει η πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας.