Η Ανόρθωση ενισχύθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στην άμυνα, σε μία θέση που όμως το τελευταίο διάστημα έχουν καλύψει και με το παραπάνω οι παίκτες που ήταν στην ομάδα. Οι Αραγιούρι, Αντωνιάδης, Κορρέα και Ρισβάνης έπαιξαν… όλοι με όλους, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ανασταλτική της εικόνα, παρά μόνο να την βελτιώνει. Ο μόνος που δεν είδαμε ακόμη στην Ανόρθωση, είναι ο Ροδρίγο Εσκοβάλ.
Ο Πορτογάλος αμυντικός ήρθε στην Κύπρο για να ενισχύσει και τη θέση στο κέντρο της άμυνας αλλά και στο δεξί άκρο εάν χρειαστεί. Επίσημα, έγραψε μία συμμετοχή στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για ένα 30λεπτο.
Και λόγω ανετοιμότητας (βλ. τελευταία του 90λεπτη συμμετοχή στις 16 Οκτωβρίου) αλλά και λόγω του ότι στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν διαθέσιμος, δεν έγραψε ακόμη χρόνο στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δούλεψε και βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό, έστω κι αν απουσιάζει ο αγωνιστικός ρυθμός. Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ίσως χρειαστεί, με τον Κετσπάγια να έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ρισβάνη και Κορρέα. Βέβαια, ο Αραγιούρι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα την Πέμπτη και αν ακολουθήσει φουλ την Παρασκευή, θέτει γερή υποψηφιότητα για την 11άδα.

Κύπρος Εγγλέζος