Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λευκωσίας. Τα αγωνιστικά για Ομόνοια, οι διαφορές από την 1η θέση, το ντέρμπι και η παραπομπή του Σόουζα στον Αθλητικό Δικαστή.

«Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση. Είναι σημαντική προπόνηση για κάποιους που τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία τους στην αποστολή. Αυτοί που είναι σίγουρα εκτός είναι οι Σατσιάς και Ντανίλο, που έχουν μπει και οι δύο στο γήπεδο και έχουν αρχίσει τρεξίματα. Πιθανό να είναι επιπλέον επιλογές από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Σάβιτς και Μαγκλίτσα ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα. Θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν θα είναι στην αποστολή. Εκτός είναι και ο Σαμπάλα λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι».

Για τις διαφορές από την 1η θέση: «Εάν κάποιος είναι αντικειμενικός και κρίνει σφαιρικά, τότε πολύ απλά θα πεις ότι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Απόλλωνας με ένα ποσοστό πιθανοτήτων που πιθανώς να ξεπερνάει το 80%. Εάν κερδίσει όμως η Ανόρθωση το Σάββατο, και νικήσει και το ΑΠΟΕΛ, θα είναι 80%; Αν χάσει το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση όμως, από 80% θα πάει στο 91%».

Για το ότι η Ομόνοια δύσκολα θα βρίσκεται στην πρώτη 6άδα: «Eίναι πολύ άσχημο να μην παίζουν στην πρώτη 6άδα ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Σας το λέω αυτό, πως πέρσι όταν χάσαμε το τρένο της 6άδας 24 ώρες πριν παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι, πιστέψτε με, η ψυχολογία ήταν στα πατώματα».

Για την παραπομπή Σόουζα: «Μας έχει γνωστοποιηθεί από την ΚΟΠ για τον Σόουζα η παραπομπή του στον Αθλητικό Δικαστή που αποτελεί αστειότητα. Όταν ποδοσφαιριστής εκφράζει, αυτό που θέλουμε όλοι μας για ένα δίκαιο πρωτάθλημα, τότε κάπου χάσαμε το μέτρο στο τι παραπέμπουμε και τι όχι στον Αθλητικό Δικαστή, τι θίγει το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας και τι όχι».