Ο Κώστας Μαλέκος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Balla με τον Μάλε» στάθηκε εκ νέου στην ομάδα του Απόλλωνα την οποία εξακολουθεί να θεωρεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
«Θα σου πω γιατί ο Απόλλωνας μου βγάζει ότι φέτος θα είναι πρωταθλητής. Θα σου αναφέρω δύο παιχνίδια του Απόλλωνα. Αυτό με την ΠΑΕΕΚ και αυτό με τον Ολυμπιακό όπου έδειξε ότι αρνείται να χάσει.  Στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, προηγήθηκε ο αντίπαλος, ο Απόλλωνας έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές και δεν έχασε, στο τέλος τα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής διαχειρίζεται όπως πρέπει το βαθμολογικό προβάδισμα που έχει».
Δεν είναι απώλεια το ματς με την ΠΑΕΕΚ; «Είναι απώλεια γιατί είχε την ευκαιρία να ξεφύγει με περισσότερους βαθμούς και δεν το έκανε. Από την άλλη όμως είδαμε πολλές εκπλήξεις φέτος και ειδικά από την ΠΑΕΕΚ. Νίκησε την Ανόρθωση εκτός έδρας, νίκησε την Ομόνοια. Γενικά το φετινό πρωτάθλημα  έχει αυτή την ιδιαιτερότητα».

Είναι το φαβορί για τον τίτλο ο Απόλλωνας; «Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας άρχισε ανακαίνιση στο σιντριβάνι».
Έχει και Ανορθωσιάτες στη Λεμεσό: «Οι φίλοι του Απόλλωνα θα πανηγυρίσουν στο τέλος».