Γνωστοί έγιναν οι μισθοί των προπονητών της Premier League από τη «Sun», με τη βρετανική εφημερίδα να παρουσιάζει αναλυτικά τα νούμερα της 20αδας. Στην κορυφή ο Γκουαρδιόλα, θέση έκπληξη για Ρότζερς – Τούχελ!
Στο φως της δημοσιότητας επιχείρησε να φέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun» τους μισθούς με τους οποίους αμείβονται οι προπονητές της Premier League. Με αφορμή την πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές που κατέθεσε η Άρσεναλ στον Μίκελ Αρτέτα, οι Άγγλοι έκαναν τη δική τους έρευνα για τους υπόλοιπους τεχνικούς της λίγκας και τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά!
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, στην κορυφή της λίστας δεσπόζει το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα με 19 εκατομμύρια λίρες να μπαίνουν ετησίως στην τσέπη του, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Γιούργκεν Κλοπ (16 εκατ.) και Αντόνιο Κόντε (15 εκατ.). Στην τέταρτη θέση βρίσκεται παραδόξως ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς με 10 εκατομμύρια λίρες, ενώ πέμπτος αναμένεται να ανέλθει ο Αρτέτα χάρη στη βελτιωμένη προσφορά που του κατέθεσε η Άρσεναλ περί τις 8,3 εκατομμύρια λίρες.
Η έκπληξη συναντάται στη θέση που βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος περιορίστηκε στην 8η θέση με 7 εκατομμύρια λίρες ετήσιο μισθό, πίσω ακόμα και από τους Ράγκνικ – Μπιέλσα (7 εκατ. λίρες έκαστος). Όσον αφορά τις θέσεις… υποβιβασμού, η τριάδα που ολοκληρώνει τη λίστα απαρτίζεται από τους Πότερ (Μπράιτον), Σμιθ (Νόριτς) και Φρανκ (Μπρέντφορντ), κανείς εκ των οποίων δεν ξεπερνά μισθολογικά το ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών.