Η πληροφορία περί επαφών του Χρήστου Πουλλαΐδη με τον Άγγλο Μαρκ Κάμπελ για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μόνο αβάσιμη ασφαλώς δεν είναι. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών εδώ και λίγο καιρό, έχουν ήδη συναντηθεί κατ’ ιδίαν και θα υπάρξει νέα επαφή (αν όχι και συνάντηση) την τρέχουσα βδομάδα.
Ο κ. Πουλλαΐδης δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτων των μετοχών, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά, να κρατήσει ένα ποσοστό κοντά στο 10-15% και να γίνουν αποδεκτοί κάποιοι συγκεκριμένοι όροι που έχει θέσει (διασφάλιση των συμφερόντων του σωματείου, η κυριότητα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κάποιοι άλλοι).
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αναμένει την επίσημη ενημέρωση από τον Χρήστο Πουλλαΐδη για τις επαφές του με τον Μαρκ Κάμπελ, όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι.
Μέχρις στιγμής, ο νυν μεγαλομέτοχος δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου. Να αναφέρουμε ότι η συμφωνία του κ. Πουλλαΐδη (ο οποίος κατέχει το 65% των μετοχών) με το σωματείο για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ισχύ μέχρι τις 31 Μαΐου 2035.

Ανδρέας Βεντούρης