Πείτε τον…αγαπημένο, πείτε τον…προνομιούχο, πείτε τον και καλό διαιτητή. Ο καθένας δικαιούται να εκφέρει την άποψη του για το Γιώργο Νικολάου, ο οποίος στην τελευταία του σεζόν σαν διαιτητής, μιας και διάγει τα 47 του χρόνια, κατέχει την πρωτιά σε ότι αφορά τις συμμετοχές του.
Σαν πρώτος διαιτητής, αξιολογήθηκε σε 15 αγώνες από τον Μίλοραντ Μάζιτς ενώ περίπου άλλες τόσες φορές βρέθηκε στο VAR!!!
Είναι στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν την προτίμησε από τον Σέρβο προς το συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος όμως δεν κάνει και την καλύτερη του σεζόν. Αντίθετα, συνεχίζει όπως και στις προηγούμενες δύο σεζόν, να υποπίπτει σε σοβαρά λάθη τόσο σαν διαιτητής, όσο και σαν VAR.


Για να μην αδικούμε όμως το Γιώργο Νικολάου, η αλήθεια είναι πως όλοι οι διαιτητές μας έχουν κάνει σοβαρά λάθη και έχουν καθορίσει αποτελέσματα με τις αποφάσεις που πήραν και δεν συνάδουν με τους κανονισμούς.
Όσον αφορά τώρα το Γιώργο Νικολάου, έχει 15 συμμετοχές σαν πρώτος διαιτητής ενώ στις 13 συμμετοχές ( με τη σημερινή του) είναι ο Μάριος Χριστοφόρου. Ακολουθεί με 12 ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή, με 11 ο Βασίλης Δημητρίου, με 10 ο Νικόλας Νεοκλέους, με 9 οι Λούκας Σωτηρίου, Κυριάκος Χριστοδούλου, Μενέλαος Αντωνίου, με 8 συμμετοχές Κωνσταντίνος Φωτίου και Ανδρέας Αργυρού, με 7 ο Δημήτρης Σολωμού,  με 5 ο Δημήτρης Κουμή, με τέσσερις ο Αναστάσης Αναστάση, με μόλις μία ο Κωνσταντίνος Φελλάς, ενώ πρόλαβε και είχε μία συμμετοχή ο Τιμόθεος Χριστοφή.