Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους, με τον Σέρβο πρώην επιθετικό της Φιορεντίνα να εκφράζει τη χαρά του που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας».
Παράλληλα τόνισε ότι ο ίδιος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιλέξει τους Κυπελλούχους Ιταλίας, παρά τις φήμες που υπήρχαν για εμπλοκή άλλων ομάδων για την απόκτησή του. Παράλληλα τόνισε ότι η επιλογή του αριθμού «7» που μέχρι πρότινος φορούσε ο Ρονάλντο δεν σημαίνει τίποτα, καθώς το επέλεξε γιατί ήταν πιο κοντά στο «9».
Ο Βλάχοβιτς για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι συγκλονισμένος και περήφανος που υπέγραψα στη Γιουβέντους. Είναι ένας δοξασμένος σύλλογος. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Γιουβέντους και όλους τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».
Για τις φήμες που υπήρχαν για άλλες ομάδες: «Υπήρχαν πολλές φήμες για ξένους συλλόγους, αλλά η επιλογή ήταν εύκολη, καθώς η Γιουβέντους και εγώ έχουμε ίδιο DNA. Να μαχόμαστε και να υποφέρουμε όταν χρειάζεται. Είναι μέρος της νοοτροπίας μου, οπότε η επιλογή μου δεν ήταν δύσκολη».
Για το «7» που φορούσε ο Ρονάλντο: «Το Νο. 7 δεν σημαίνει τίποτα. Όλα τα νούμερα είναι σημαντικά εδώ. Το επέλεξα γιατί ήταν πιο κοντά στο 9».