Ο κορωνοϊός χτύπησε και πάλι την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε δύο επιπλέον κρούσματα ποδοσφαιριστών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο παίκτες του καταλόγου «Α».
Συνεπώς, η ομάδα της Λάρνακας έφτασε συνολικά τα οκτώ κρούσματα σε ποδοσφαιριστές συν ένα που αφορά μέλος του τεχνικού επιτελείου. Τα έξι από τα οκτώ αφορούν παίκτες του καταλόγου «Α», ωστόσο, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Από τη στιγμή που η ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμά της για αναβολή ενός αγώνα λόγω κορωνοϊού, βάσει πρωτοκόλλου, για να αναβληθεί το επόμενο της παιχνίδι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 παίκτες καταλόγου «Α» ή/και όλους τους τερματοφύλακες του καταλόγου «Α» και «Β» της ομάδας Ανδρών σε απομόνωση.
Από τους έξι του καταλόγου «Α», οι δύο πρόκειται να αποδεσμευθούν λίαν συντόμως και να επανέλθουν στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός πέφτει στους τέσσερεις. Για να έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή και του αγώνα με τον Απόλλωνα, θα πρέπει να υπάρξουν άλλα έξι κρούσματα που θα αφορούν τον κατάλογο «Α»…
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως μολονότι η θέση κάποιων ομάδων είναι να αναβληθεί η 16η αγωνιστική, στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να επιθυμούν κάτι τέτοιο αλλά να διεξαχθεί κανονικά!

Ανδρέας Βεντούρης