Ποδαρικό με νίκη θέλουν να κάνουν στην Ομόνοια. Στον πρώτο αγώνα για το 2022, οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Ο αγώνας έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών.
Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί η Ομόνοια, λόγω των απουσιών για διάφορους λόγους. Οι Ουζόχο και Μπασιρού έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, ο Σέχου είναι τραυματίας, ο Λανγκ είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ασάντε που εγγράφηκε ξανά στο ρόστερ δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζαχαρίου, ενώ υπάρχουν και τα θέματα με τον κορωνοϊό. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Γιούστε ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 21 Νοεμβρίου.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Φαμπιάνο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, όλα θα κριθούν από τον Γιούστε. Αν ο Ισπανός αγωνιστεί βασικός, θα έχει δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Παναγιώτου, με τους Χούμποτσαν και Λέζιακς να κινούνται στα δύο άκρα. Αν δεν επιλεγεί για το αρχικό σχήμα, τότε ο Ψάλτης θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Χούμποτσαν και Παναγιώτου να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, με τον Παπουλή να έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Λοΐζου και Ατιεμγουέν και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ένας εκ των Κακουλλή ή Τσέποβιτς.

Ανδρέας Ανδρέου