Κυκλοφορούσε το τελευταίο 48ωρο αυτό που γνωστοποίησε η ΑΕΚ, ότι δηλαδή υπήρξε λάθος στους δύο τελευταίους ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν θετικοί την περασμένη Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου.
Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω της ανακοίνωσής της (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και είναι λογικό οι πλείστοι να αναρωτιούνται το πώς συνέβη κάτι τέτοιο. Η ιστοσελίδα μας έχει όλες τις πληροφορίες για το τι συνέβη και σας τις παραθέτουμε.
Καταρχάς, να υπογραμμίσουμε ότι ΠΑΝΤΟΤΕ σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε ποδοσφαιριστή και ΠΟΤΕ δεν έχουμε αποκαλύψει το όνομα κανενός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Επειδή στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για παίκτες που ΔΕΝ είναι (ούτε ήταν, όπως αποδείχθηκε) θετικοί στον ιό, δεν υπάρχει προφανώς κανένα πρόβλημα να αναφέρουμε τα ονόματά τους, αφού έτσι κι αλλιώς θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα! Θεωρούμε επίσης ότι το θέμα είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, αφού ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά όρια. Ο νοών νοείτο…
Πρόκειται λοιπόν για τον Ροσάλες και τον Ακοράν. Οι δύο ποδοσφαιριστές λοιπόν είχαν βγει θετικοί σε PCR τεστ που υποβλήθηκαν την περασμένη Δευτέρα. Ο Βενεζουελάνος ωστόσο ήταν έντονος και αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι είναι πολύ προσεκτικός, φοράει συνεχώς μάσκα και είναι μόνος! Πήγε λοιπόν κι έκανε νέο PCR τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό!
Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς προχώρησε μαζί με τον Ακοράν σε άλλα δύο τεστ PCR, τα οποία επίσης ήταν αρνητικά! Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: έκαναν τρία PCR τεστ μετά το πρώτο θετικό και ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ επικοινώνησε με την κυβέρνηση και της ειπώθηκε πως για απελευθερωθούν οι δύο ποδοσφαιριστές, θα έπρεπε να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις από χημείο του κράτους. Όπερ και εγένετο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βγαίνουν ξανά αρνητικοί! Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δυο τους αποδεσμεύτηκαν αφού επιβεβαιώθηκε πως έγινε λάθος στο πρώτο τεστ (της Δευτέρας), με αποτέλεσμα να είναι πλέον διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα!

Ανδρέας Βεντούρης