Από τη στιγμή που στην Ανόρθωση εμφανίζονται σίγουροι ότι η ομάδα χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση στην άμυνα, είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να γίνει και τρίτη μεταγραφή μετά τους Νοβότνι και Βερχόβετς.
Ήδη κάποιες περιπτώσεις που προκρίθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, που μπορούν να αγωνιστούν και ως στόπερ αλλά και ως δεξί μπακ, έχουν δεχθεί βολιδοσκοπήσεις από τη βαρωσιώτικη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι οι υποψήφιοι στόχοι διατηρούν συμβόλαια με τις ομάδες που αγωνίζονται και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι».
Βέβαια, είδαμε και στην περίπτωση του Βερχόβετς, πως εάν η Ανόρθωση και η πλευρά του παίκτη θελήσουν να συνεργαστούν, όλα είναι πιθανά. Δεν παύει όμως να είναι δύσκολα τα δεδομένα, όσο αφορά τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε η τεχνική ηγεσία.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το σκηνικό με τους Αραγιούρι και Αντωνιάδη. Για τον πρώτο οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή πάντως, είναι με το μέρος του ενώ ο δεύτερος θεωρείται αμφίβολος. Θεωρούνται καθοριστικές οι επόμενες δύο προπονήσεις. Για το παιχνίδι πάντως επιστρέφουν οι Ουάρντα και Χουσμπάουερ.

Κύπρος Εγγλέζος