Με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψουν επιπλέον κρούσματα κορωνοϊού, η προετοιμασία της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την Πάφος FC μπήκε στην τελική ευθεία.
Ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει εδώ και μέρες ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουζόχο και Μπασιρού που είναι στο Κόπα Άφρικα, στον Σέχου που είναι τραυματίας, στον τιμωρημένο Λανγκ και στον Μποτεάκ ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του και υποχρεωτικά καταστρώνει το πλάνο του με τους υπόλοιπους.
Προκύπτει όμως ένα διπλό δίλημμα για τον Νορβηγό προπονητή αναφορικά με την 11άδα. Το πρώτο  έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας που… και το δεύτερο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ρυθμιστής σε αυτό θα είναι ο Γιούστε ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Αν ο Ισπανός  μάλιστα κριθεί απόλυτα έτοιμος τότε θα πάρει και φανέλα βασικού για να αποτελέσει δίδυμο με τον Νικόλα Παναγιώτου . Σε αυτή την περίπτωση θα μεταφερθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χούμποτσαν.
Ο κόουτς κάνει σκέψεις και για τα άκρα της επίθεσης καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Ζαχαρίου αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα και περιμένει να δει κατά πόσον θα τον έχει στην διάθεση του με δεδομένη μάλιστα και την απουσία του Έρικ Μποτεάκ.
Τα πάντα αναμενένεται να ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Παράλληλα στην Ομόνοια ασχολούνται και με το κομμάτι της ενίσχυσης. Το μεταγραφικό παράθυρο έχει ανοίξει εδώ και μερικές μέρες και οι άνθρωποι του προγραμματισμού πήραν την διαβεβαίωση από τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου ότι θα τους παρέχει ότι χρειαστούν. Εξασφάλισαν  ουσιαστικά την έγκριση να βρουν ποδοσφαιριστές και να προχωρήσουν ώστε να αποκτήσει την καλύτερη δθνατή ενίσχυση η ομάδα.

Χρίστος Χρίστου