Μια… ασυνήθιστη διαδικτυακή δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στο τέλος του έτους. Με δικαστική απόφαση, μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου 2020, η περιουσία του πρώην Αργεντινού σταρ τέθηκε προς πώληση, από τον όμιλο Adrian Mercado Subastas.
Ενα μεγάλο μέρος της περιουσίας του βρήκε αγοραστές, εκτός από ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο. Με συνολική αξία 1,42 εκατομμύρια δολαρίων, πολλά περιουσιακά στοιχεία είχαν παραμείνει χωρίς αγοραστή κατά την πρώτη δημοπρασία που ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου, ιδίως το ακίνητο 700 τ.μ. της Villa Devoto, του οποίου η τιμή άγγιζε τις 900.000 δολάρια.
Αποφασίστηκε λοιπόν η παράταση της προθεσμίας υποβολής των προσφορών έως τις 31 Δεκεμβρίου. Μετά την παράταση, «λάβαμε προτάσεις για τα πάντα, από τηλεοράσεις LCD μέχρι όργανα γυμναστικής», εξήγησε ο όμιλος.
Παράλληλα, πουλήθηκε μια BMW του 2016 έναντι 165.000 δολαρίων, αλλά κι ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μαρ ντελ Πλάτα, έναντι 65.000 δολαρίων. Η δημοπρασία έγινε ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του πρώην Αργεντινού σταρ.