Ο Βούγιαντιν Σάβιτς παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ (ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ). Τι είπε για το φετινό πρωτάθλημα, την δική του απόδοση και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.
Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ:
Για τη δική του παρουσία: «Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα βγήκα εκτός ομάδας, όμως μετά από όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και τον σημαντικό ρόλο που έχω στην ομάδα. Κέρδισα την εμπιστοσύνη προπονητών, συμπαικτών, οπαδών και διοίκησης. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή μου και έτσι είμαι κι εγώ. Βεβαίως, πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Όσοι γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα ξέρουν ότι οι ομάδες εδώ είναι λίγο πολύ ισοδύναμες. Όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Τα τελευταία τρία χρόνια η κατάσταση δεν είναι όπως ήταν. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, παίζουμε πολύ καλά, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που αξίζουν σε μια ομάδα σαν το ΑΠΟΕΛ. Κανένας δεν είναι χαρούμενος με τη θέση που βρισκόμαστε. Όλοι στην ομάδα παλεύουν για να την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει».
Για το μέλλον του: «Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στο ΑΠΟΕΛ και θέλω να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα τη χρονιά. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ειλικρινά είμαι ευχαριστημένος εδώ και θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στο ΑΠΟΕΛ. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στην Κύπρο, τα παιδιά μας πάνε σχολείο εδώ, είναι ευτυχισμένοι. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα: «Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω. Θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αν ολοκλήρωνα την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά, ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η μέρα και η νύχτα, άλλο τι σχεδιάζεις εσύ και άλλο τι είναι γραφτό. Αισθάνομαι ότι είμαι 25 χρονών. Είμαι έτοιμος, νιώθω πολύ καλά στο γήπεδο και ελπίζω να παίζω μέχρι 36-37».