Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και τις κινήσεις ενίσχυσης μίλησε στο κανάλι της ΑΕΛ στο Youtube ο τεχνικός της, Σάββας Παντελίδης.

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Καταρχήν να πω ότι η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας δεν της επιτρέπει να βλέπει κανένα παιχνίδι αν είναι ντέρμπι ή όχι. Πρέπει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Όσον αφορά την ετοιμότητα, είναι σε καλό βαθμό διότι τα προβλήματα που είχαμε εμείς, τα είχαν όλοι.
Υπήρχαν δύο ειδών προβλήματα. Το ένα η πανδημία και τα κρούσματα. Φτάσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε προπόνηση με 10-12 ποδοσφαιριστές. Ο καιρός μας δημιούργησε πρόβλημα με τις βροχές, κάποιες φορές δεν μπήκαμε στο γήπεδο».

Αν η αναβολή αγώνων φέρνει δυσκολίες: «Ναι. Τη βδομάδα που είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε, παρουσιάσαμε μια βελτίωση. Όταν είχαμε 1-2 μέρες με την Ομόνοια, κάναμε βήματα προς τα πίσω. Αυτό σημαίνει πως η προπόνηση μας βοηθάει. Είχαμε χρόνο αλλά όχι τους παίκτες. Όμως αυτό ισχύει για όλους».

Για το στόχο με την Ανόρθωση: «Δεν έχουμε κανένα περιθώριο, πρέπει να πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε».

Για τις κινήσεις ενίσχυσης: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βάλαμε ένα κριτήριο που αφορούσε την ετοιμότητα. Ήταν το πρώτο κριτήριο».

Για τις τρεις μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι: «Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό έκανε κάποια παιχνίδια να σκοράρει, έδειξε πως υπήρχε πρόβλημα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη παρουσία στην περιοχή. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Πήραμε ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να πηγαίνουν στην περιοχή, απ’ εκεί και πέρα είναι θέμα δουλειάς, να είμαστε πιο απαιτητικοί».

Αν μπορεί η ομάδα να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα: «Η δική μου η λογική είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν πάρουμε σαν κριτήριο τον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστηθούμε περισσότερο το ποδόσφαιρο και να απαιτούμε να κερδίσουμε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Η ομάδα θα προσπαθήσει να γίνει όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται, να θέλει περισσότερο να απειλήσει τον αντίπαλο και είμαι σίγουρος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν».