Μπορεί την προσεχή Τρίτη (1η Φεβρουαρίου) να μεσολαβεί ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου κόντρα στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου, η προσοχή όμως όλων στην Ομόνοια (μετά και το 0-5 στην πρώτη αναμέτρηση) είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα και στο αμέσως επόμενο παιγνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό (Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου) στο ΓΣΠ.
Οι «πράσινοι» παρά την πολύ καλή παρουσία που είχαν κόντρα στην Ανόρθωση, δεν κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη κι οι νέες απώλειες τους φέρνουν σε δύσκολη θέση. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνουν και το απόλυτο στα τρία εναπομείναντα παιγνίδια, για να μπορέσουν να βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ…
Κρίνεται πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν επιστρέψει ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές και υπολογίζονται για τη συνέχεια, συν τις προσθήκες Ιανουαρίου. Σε αυτά τα τελευταία παιγνίδια του Β’ γύρου είναι πολύ θετικό να έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής.
Παπουλής και Κίκο επανήλθαν, επέστρεψε και ο Μπασιρού (όπως και ο Ουζόχο) από το Κόπα Άφρικα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ζαχαρίου και είναι ξανά διαθέσιμος, όλο και ανεβαίνει ο Ασάντε, ενώ ήρθε και η προσθήκη του Τιμ Mάταβζ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και μπήκε ήδη στο πρόγραμμα των προπονήσεων. 
Στα… πιτς παραμένουν οι Χούμποτσαν και Λανγκ, οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Εθνικό.
*Στην Ομόνοια καταβάλουν προσπάθεια για την απόκτηση και μεσοεπιθετικού. Μέχρι αύριο Δευτέρα, αναμένονται εξελίξεις.