Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας του στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος εν συνεχεία δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του για την κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων».
«Ήμασταν καλοί από τακτικής πλευράς και αμυντικά, αλλά πολύ «λίγοι» μεσοεπιθετικά», είπε ακόμη ο Μαρτίνς και επισήμανε: «Ήταν κακή εικόνα μας στο επιθετικό κομμάτι, ήταν «φτωχή» και σίγουρα χρειαζόμαστε πολλή και σκληρή δουλειά.
«Μετά τα δύο αποτελέσματα με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, χρειαζόμαστε μία νίκη για να κερδίσουμε σε αυτοπεποίθηση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το αν είναι ικανοποιημένος απ’ το αποτέλεσμα: «Από τα αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος δεδομένης της απόδοσης μας. Τακτικά και αμυντικά ήμασταν καλοί, επιθετικά ήταν φτωχή η εικόνα μας, ήμασταν φτωχοί παραγωγικά, ήμασταν «λίγοι» μεσοεπιθετικά. Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περιόδου. Με σκληρή δουλειά θα βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση».

Τι έφταιξε και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο μηδέν: «Νομίζω πως στο προηγούμενο μας δεν έγινε όπως σήμερα. Με τον Απόλλωνα είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα δεν έγινε το ίδιο, ήμασταν φτωχοί και περνάμε δύσκολη φάση, πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε από αυτή. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση».

Για τα τρία στόπερ: «Νομίζω ότι οφείλεται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, είχαμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη. Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς μας. Δεν έχει να κάνει το ματς με το σύστημα που ακολουθήσαμε, αλλά ότι ήμασταν φτωχοί επιθετικά».