Έτοιμη να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα ήταν η Μπαρτσελόνα, αλλά η Γρανάδα με γκολ του Πουέρτας στο 89’ υποχρέωσε τους Καταλανούς σε νέα απώλεια.
Στο 8ο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ του Ντε Γιονγκ για οριακό οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Γκάβι ενώ στο 16’ ο Ολλανδός φορ παραλίγο να πετύχει φοβερό γκολ με τακουνάκι. Στο 26ο λεπτό ο Ματσίς έκανε το σουτ από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και σε κάποιο πόδι αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση και στο 38’ το σουτ του Τζουτγκλά πέρασε μόλις έξω.
Στο 49ο λεπτό το σουτ του Ντεμπελέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 56’ ο Άλβες έβγαλε πανέμορφη σέντρα από δεξιά και ο Λουκ Ντε Γιονγκ με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 75’ το πλασέ του Πουέρτας από το πέναλτι, έφυγε μόλις έξω ενώ στο 79’ αποβλήθηκε ο Γκάβι με 2η κίτρινη. Στο 83’ ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε το πλασέ του Κογιάδο ενώ στο 88’ μετά από κόρνερ, η άμυνα των Καταλανών δεν μπόρεσε να διώξει και ο Πουέρτας με όμορφο γύρισμα από το πέναλτι έκανε το 1-1.
Μάλιστα στο 90+4’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε πάνω στον Μοντορό που πήγε να τον κρεμάσει από μακριά αλλά ο Γερμανός πρόλαβε να γυρίσει και να διώξει.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Ντίαθ (67’ Ντουάρτε), Κίνι (83’ Εσκουδέρο), Νέβα (84’ Μπάκα), Τορέντε, Γκοναλόν (61’ Μοντορό), Πουέρτας, Μίγια, Ματσίς (67’ Κογιάδο), Μολίνα, Σουάρεθ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Γκαρσία (54’ Λενγκλέ), Άλμπα, Άλβες, Μπούσκετς, Νίκο Γκονζάλες, Ντεμπελέ (81’ Άλβαρο Σανθ), Γκάβι, Τζουτγκλά (59’ Ντεπάι), Λ.Ντε Γιογκ (59’ Αμπντέ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ