Ναι, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν στην ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, αυτό το 1-1, όμως ο κόουτς Καταλά έδειξε με τις επιλογές του ότι προέχει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πραγματοποίησε εφτά αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς της Παρασκευής, είχε και τις οκτώ απουσίες (Διαβάστε ΕΔΩ), όμως λίγο έλειψε να το «πληρώσει» η ΑΕΚ. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα στον επαναληπτικό εάν έχανε από την ΠΑΕΕΚ, όμως μπορούσε να εμφανιστεί πολύ πιο συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι. Γιατί η συγκέντρωση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος (βλ. λάθος του Τάντι στο 0-1)…
Όταν δέχθηκε το γκολ «ξύπνησε», με τον Καταλά να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο Ρομό, Μάμα, Ακοράν, Γκιούρτσο και Ροσάλες για να γίνει πιο επιθετική, τα κατάφερε και βρήκε το γκολ, έστω και από το σημείο του πέναλτι. Μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα στο ματς, μπορούσε να το γυρίσει αν πετύχαινε περισσότερα γκολ, σύμφωνα με τον Νταβίντ Καταλά, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν μπορούσε να πάρει περισσότερα.
Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ όπου έδειξε να… βραχυκυκλώνεται επιθετικά. Σαφώς όμως στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα είναι κατά πολύ βελτιωμένη, και αυτό περιμένει να δει από την ομάδα του ο Ισπανός προπονητής με την προετοιμασία να αρχίζει από την Τετάρτη.