Συμπληρώνει 7 χρόνια σαν αθλητικός δικαστής ο κύριος Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Ψάχνοντας το αρχείο βρήκαμε την ανακοίνωση της ΚΟΠ, που εκδόθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2015, μετά από συνεδρία του τότε δ.σ.
Συγκεκριμένα η τότε ανακοίνωση.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην αποψινή του συνεδρία μετά από εισήγηση του Προέδρου της κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη αποφάσισε ομόφωνα να τροποποιήσει τον Πειθαρχικό Κανονισμό της Δικαστικής Επιτροπής και συγκεκριμένα τα άρθρα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της Δικαστικής Επιτροπής.
Μετά την πιο πάνω απόφαση, από αύριο Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 αρχίζει η νέα διαδικασία λειτουργίας της Δικαστικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η Δικαστική Επιτροπή θα λειτουργήσει με ένα Αθλητικό Δικαστή και σε αυτή τη θέση έχει διοριστεί ο μέχρι τώρα Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εγνωσμένης αξίας νομικός και άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.
Ο κ. Βρυωνίδης θα έχει και την ευθύνη λήψης όλων των αποφάσεων για τις καταγγελίες που θα τίθενται ενώπιον του, αλλά και αυτόβουλα θα μπορεί να παρεμβαίνει για δηλώσεις ή και ανακοινώσεις οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τους κανονισμούς και άμεσα θα επιβάλει ποινές».
Μία ολόκληρη 7ετία λοιπόν στη νευραλγική θέση ο κύριος Βρυωνίδης, έχοντας μία σειρά αποφάσεων (βλέπε καθοριστικών) στο ενεργητικό του.