Το ΑΠΟΕΛ, εγκατέλειψε την περίπτωση Κίνγκσλει Σαρφό και ενώ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό από τη Δευτέρα το βράδυ, λόγω της στάσης που κράτησε ο μάνατζερ του παίκτη.
Ο Νότσι Χαμασόρ, μόλις ενημερώθηκε ότι συμφώνησαν οι δύο ομάδες, αξίωσε πολύ περισσότερα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να επωφεληθεί οικονομικά από τη συμφωνία και κάπου εκεί, το θέμα δεν πήρε την μορφή που αρχικά είχε πάρει.
Παρόλο ότι ο Χριστόφορος Τορναρίτης, είχε θετική διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη στο ΑΠΟΕΛ, εντούτοις ο Πρόδρομος Πετρίδης
υπολόγισε τα δεδομένα όπως τα ήθελε ο μάνατζερ του και δεν ήθελε να διαταράξει τις ισορροπίες (από οικονομικής άποψης) στην ομάδα, σε μία χρονική στιγμή, κατά την οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του δείχνουν μία καλή στάση στα θέματα πληρωμών αλλά και γενικότερά στις ισορροπίες που αφορούν το μισθολόγιο.
Έτσι λοιπόν, έκαναν πίσω από το ΑΠΟΕΛ, αρνούμενοι να δεχθούν τις υπερβολικές απαιτήσεις που πρόβαλλε ο μάνατζερ του παίκτη, συν επίσης το γεγονός ότι έλαβαν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν τον Σαρφό, να έχει κάποια προβλήματα στις διακινήσεις του εκτός Κύπρου και συγκεκριμένα για να ταξιδέψει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα!