Για την κατάσταση στον Απόλλωνα καθώς και για τα θέματα προγραμματισμού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τα δεδομένα στην ομάδα: «Είναι συνολικά εννέα τα κρούσματα. Έξι ποδοσφαιριστές και τρεις από το τιμ. Είναι λυπηρό αλλά και φυσικό επακόλουθο με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλέον. Προσπαθούμε με ότι διαθέτουμε, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Είναι τέσσερεις του καταλόγου Α και δύο του καταλόγου Β».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην έχουμε περισσότερα κρούσματα. Ότι λέμε αυτή τη στιγμή είναι καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο. Αυτή τη συζήτηση θα πρέπει να την κάνουμε την Παρασκευή. Προσπαθούμε να απομονώσουμε τους ποδοσφαιριστές, αλλά αντιλαμβάνεστε πως έχουν κι αυτοί κοινωνική ζωή».

-Αν προλαβαίνουν κάποιοι να επιστρέψουν: «Εξαρτάται περισσότερο από τους οργανισμούς των ποδοσφαιριστών. Είναι πρόωρο να το απαντήσω, υπάρχουν ακόμη πέντε μέρες για το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν ιδιαίτερα συμπτώματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Είναι πρόωρο να τοποθετηθώ για το αγωνιστικό κομμάτι. Βλέπετε ότι χθες αποδεκατίστηκε η Ανόρθωση, σήμερα μπορεί να είναι ο Απόλλωνας. Δεν ξέρεις τι θα προκύψει, κάθε μέρα υπάρχει αγωνία».

-Για το πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί. Θεωρώ ότι και η ομοσπονδία αναμένει να δει πόσα παιχνίδια θα αναβληθούν αυτή την αγωνιστική και την επόμενη για να ορίσει μια εμβόλιμη. Θα είναι διαφορετικό πλέον το πρωτάθλημα σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν».

-Για τα μεταγραφικά: «Σκοπός μας είναι να εντάξουμε ποδοσφαιριστές που να βοηθήσουν άμεσα. Ήδη καλύψαμε τις δύο από τις διαθέσιμες τέσσερεις θέσεις. Υπομονή για τις άλλες δύο. Ο προπονητής αποφάσισε, έδωσε τις εισηγήσεις του και περιμένουμε».

-Για τον Ντιγκινί: «Έχει επανεγγραφεί εντός του χρονοδιαγράμματος που έθεσε η ομοσπονδία. Η έννοια όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι στον Ντιγκινί, αλλά σε όσους παίκτες θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

-Για τον Ναγιόκ: «Έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αν και θα αποφασίσει ο κ. Τσόρνινγκερ, δύσκολα δίνει χρόνο σε νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Έχει τη δική του φιλοσοφία, είναι ο απόλυτος άρχοντας».