Η αγωνιστική άνοδος της ομάδας, σε συνδυασμό με το ιδανικό κλίμα που δημιουργείται στο ΑΠΟΕΛ με την εξαιρετική συμπεριφορά των φιλάθλων, αντανακλά και στη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.
Μπορεί να είναι (ακόμα) αρκετά πίσω από τον στόχο της στο πρωτάθλημα όμως είναι ευδιάκριτη η αλλαγή εικόνας εντός και εκτός γηπέδου.
Η διοίκηση δίνει καθημερινά το δικό της αγώνα. Κόντρα στα οικονομικά θέματα, κόντρα στο κτυπήματα του κορωνοϊού και άλλες ακόμα καταστάσεις που έχουν φέρει εμπόδια στην ομάδα.
Είναι όμως σημαντικό, ότι δεν αφήνει κανένα πρόβλημα, να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία στον Αρχάγγελο και ειδικά, στο οικονομικό, έχει καταφέρει να καλύψει πολλές από τις εκκρεμότητες με συμβόλαια παικτών-προπονητών που έφυγαν με παράλληλη ικανοποιητική ανταπόκριση στις τρέχουσες υποχρεώσεις.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, είναι καθημερινά στον Αρχάγγελο και δείχνουν στην ομάδα το ενδιαφέρον τους.
Παράλληλα, υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον Σωφρόνη και γενικότερα με την προπονητική ομάδα και δεν είναι τυχαία που ο Κύπριος προπονητής,  εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια, σχετικά με τις συνθήκες που βρήκε στο προπονητικό κέντρο και γενικότερα στο ΑΠΟΕΛ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Εν αναμονή της άφιξης στην Κύπρο του Ζοάο Πέδρο, όλοι στην ομάδα, επικεντρώνονται στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Σχεδόν μάλιστα, με μηδενικά προβλήματα, πλην του Καρό και πιθανόν του Μάγκλιτσα, παρόλο ότι ο Κροάτης ενδέχεται να προπονηθεί φουλ την Τρίτη και θα αποφασίσει ο Σωφρόνης αν θα υπολογίζεται στο κύπελλο, ή θα τον προφυλάξει για τον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.
Φουλ προπονείται και ο Έσελινγκ που δικαιούται να αγωνιστεί στο κύπελλο ενώ φουλάρει επίσης ο Μιντίκκης.
Γενικά, γίνονται όλο και καλύτερα τα δεδομένα στο ΑΠΟΕΛ που θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση του για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, με παράλληλη πορεία διάκρισης και στο κύπελλο.